Aprilshasthund

Tillbaka från betet

Publicerad 2018-08-24 23:04:19 i

Hästarna har kommit upp ifrån beteshagen och står nu vid stallet. Härligt att ha båda så nära, allt blir så lättarbetetat. Båda går fortfarande ute dygnet runt men betet räcker inte till så de fodras dagligen både med ensilage och med kraftfoder. Båda kommer in på box varje dag och vänjer sig så smått vid de rutinerna. Barbie är väldigt flockbenägen och nu när hon ser de andra så blir hon lite gapig i stallet, men väldigt bra att rida. 
Igår var vi och tränade och hon är så fantastiskt rolig att rida, bättre än någonsin:-) Och jag har väl sagt att vi har Sveriges bästa tränare, Alexandra :-)) Hon bara lyfter oss framåt, hela tiden... Sååå roligt😊
Idag blev det bara en liten skrittur på lång tygel. På vägen bort är det ett äppelträd med grenar som hänger ut över vägen, så mysigt att kunna plocka ett äpple till oss på turen.
En annan sak. Det är asfalt på alla vägar för att komma ifrån stallet och Barbie halkar på den. Men det hade hovslagaren lösning på , nu sist skoddes hon med söm som heter Road nails och , Yes, vi kunde tillochmed trava på asfalten:-))
Här är de fyra töserna på betet
Man kan verkligen säga att den hysteriska solsommaren har bleks Bellas svans!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela