Aprilshasthund

Sötis

Publicerad 2016-05-31 20:19:54 i

Söta Bora-Bora !!!
Hon går på bete på heltid och jag gissar att hon trivs med det. Idag var det dock 33 grader varmt😅  Skönt då att stå vid havet och sanden i vattenkanten. Idag älskade hon att bli borstad överallt och tillochmed att bli svampad med vatten över hela kroppen :-)
 

Till salu

Publicerad 2016-05-27 17:02:00 i

Så har jag efter mycket funderingar bestämt mig för att Bora-Bora är till salu. Hon är verkligen drömhästen med en helt fantastisk genuin dressyrstam.Det är inget lätt beslut men jag skall iallafall göra ett försök. Endast till ett satsande och bra varaktigt hem...
 
 

Bete

Publicerad 2016-05-16 18:16:13 i

I fredags så släppte jag Barbie & Bora-Bora på bete. Och för mig är det lite av en dröm, de går på Amundön, kanske 100 meter från min trädgård. 
Jag kan hälsa på dem hur mycket jag vill, jag ser dem varje gång jag tar bilen någonstans, jag ser dem från bryggan osv osv. 
Bättre kan det inte bli! 
Nu är de 6 hästar som går där, 3 mammor varav 2 har föl och en har en ettåring. 
Det kommer ett sto till med föl lite senare och ngr hästar till..... Det kommer bli många promenader runt ön för mig i sommar😊
 
 
 

Flyttat

Publicerad 2016-05-13 08:00:17 i

Så har alla valpar flyttat till sina nya hem..... Det känns fantastiskt bra, de kommer att få det hur bra som helst👍 Fäller såklart en tår när de åker men är samtidigt medveten om att de alla behöver sin egna familj. Kvar hemma har vi Lilla Hedda, eller Tuta som vi oxå kallar henne. Kärt barn har många namn. Hon faller lätt in i flocken här och det funkar superbra. Vi har haft sån tur med vädret, dörren till trädgården står öppen så de är ute mest hela dagen. Och ännu har hon inte upptäckt att man kan smita på vissa ställen!  
Jag är taggad till tusen och längtar redan till första jaktprovet!!! Men först skall vi träna och gå lite kurs.... 
Här kommer lite hälsningsfoton ifrån de nya familjerna, blir såååå glad när jag får det💕
 
 
 
 
 
 

Kärlek❤️

Publicerad 2016-05-04 08:03:08 i

Prinsessorna💕
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela