Aprilshasthund

Jönköping

Publicerad 2014-07-31 09:04:36 i

Imorgon skall det bli hundutställning igen. Jag tycker att det har varit jätteskönt att ha haft ledigt från utställningarna i några månader, framförallt när det har varit så varmt som det har varit. Men imorgon är det så dags igen innan det blir ett långt uppehåll igen, sen blir det fokus på Rush och jaktprov!!Nu är det bara Roover som skall vara med. 5 Gordons är anmälda. Skall bli jätteroligt:-)

Snart på G

Publicerad 2014-07-29 23:07:37 i

Nu har jag varit i kontakt med veterinären för Barbies fortsättning på igångsättningen. Det är bara att köra på på samma spår fast öka på med lite mer trav. Idag blev det tom en kort kort galopp på morgonturen:-). Kändes väldigt speciellt efter 4 månader! Härligt. Vad som är viktigt är att det inte blir några ökningar ännu. Denna ridningen i en månad till och sen så, ja sen skall vi vara helt igång:-)))). Nu har det gått nästan tre veckor sen betäckningen och man skulle kunna dräktighetskolla henne, men eftersom det inte blir någon ombetäckning om hon inte är dräktig så väntar jag tills det gått 90 dygn. Blir en spännande och evighetslång väntan, men så får det bli... Syns det några tecken då? Svårt att säga, man vill ju gärna se tecken men men. Barbie är hemskt glad när jag kommer och uppskattar verkligen våra ridturer, men det där supernöjda som man kan se när de är dräktiga, det har jag nog inte sett. Men å andra sidan inte heller någon brunst! Så, nej jag vet inte utan fortsätter att hålla tummarna...

Nix

Publicerad 2014-07-19 18:15:46 i

Nix, det blir ingen mer betäckning av Eve i år. Hon skulle behöva sprutas igång och det skulle ta lite tid och det skulle isåfall bli en väldigt sent född fölunge nästa år, så vi beslöt oss för att avbryta. Bara till att hålla tummarna för Barbie och att hon skall vara dräktig.... Barbie har varit hemma en vecka nu och det är igångsättning som gäller. Vi skrittar en timme om dagen och jag lägger in några korta få travsträckor i varje pass. Hon känns nu helt ren, även i trav !!!! Jag skall ta henne lite på lina nästa vecka så jag får se hur hon ser ut. Rush är med och promenixar på alla turer, känns som bra grundträning för henne inför hösten. Sen blir det även mycket simträning för henne, oftast en halvtimme per gång och ibland, när det är riktigt varmt, flera gånger om dagen. Men nu är det Moa o jag som skall ner o simma ett pass:-)))

Ville sig inte

Publicerad 2014-07-15 23:29:20 i

Det ville sig inte , Eve är inte dräktig :-( Men vi ger det en chans till och hon betäcks till helgen igen. Hon betäcktes på fölbrunsten sist och det är ju lite av en chansning, inte lika bra dräktighetsresultat och det visste vi om. Så, påt igen bara:-)

Sicken Rackare

Publicerad 2014-07-11 22:10:51 i

Nu äntligen fick jag lov att hämta hem Barbie idag:-)). Åh vad jag har längtat efter henne! Det har varit den krångligaste betäckningen ever. Men nu ser iallafall allt ut som det skall och om allt vill sig och turen står på vår sida så föds det en liten Bora-Bora nästa år med beräknat datum den 10 Juni. Här i huset har vi mängder med tummar, tassar och klor som hålls stenhårt. Barbie var riktigt nöjd över att få komma hem till sina väninnor och att få ägna sig åt sin favoritsysselsättning , äta gräs :-)

Betäckt igen

Publicerad 2014-07-05 09:43:25 i

Nu är Barbie betäckt igen:-)). Hoppas nu verkligen att det funkar. Hon skall kollas på måndag igen och då hämtar jag hem henne. HerreJisses vad jag längtar efter henne. Skall bli så skönt att få kunna rida lite igen. Om allt nu går som det skall så blir det två föl nästa år, en liten travis 28 Maj och Barbies föl beräknas till den 4 Juni...

Skk.se

Publicerad 2014-07-04 18:05:35 i

Här har vi alla en chans att säga vad vi tycker :-) Läs mer på Skk.se Tyck till om hundutställningar! 3 jul 2014 Handen på hjärtat - varför åker du egentligen på hundutställning? Är det i huvudsak för spänningsmomentet i att tävla, för att umgås med likasinnade eller för att utvärdera ditt avelsresultat?

Hoppas

Publicerad 2014-07-02 16:38:31 i

Åhhh, det går lite trögt med Barbie. Ingen riktig brunst. Men idag så ljusnade det lite, det börjar se fint ut. Nu skall hon kollas på fredag igen och om allt vill sig väl semineras hon på lördag. Hoppas verkligen det, det börjar sjunga på sista versen....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela