Aprilshasthund

Nordisk Vinnare

Publicerad 2014-11-17 23:16:18 i

Igår var det så dags för del 2 i utställning Lilleström , Norge. Det var dags för Nordisk Vinnare ! Även idag var det hela 30 Gordons i startlistan, superroligt när det är så många, vilket är väääldigt ovanligt. Först ut av mina var Roover som även idag fick Excellent, CK och Reserv-Cacib, proffsigt visad av Thomas Wiklund :-) Själv kunde jag då stå vid "ringside" och fota lite.
Rush fick Excellent och blev inte alls fotad idag?? Till start var även 4 Isliljans-vovvar e. Roover. Här är Yrrol som startade i Öppen klass , tror han fick Excellent och CK.
Sen var det Systrana Yazza och Yenna i Jaktklass båda två. Yazza endast 2 1/2 år gammal blev BIM idag och därmed Nordisk Vinnare!!! Wow, vilken tjej, snyggt jobbat: Handler idag var Magnus Johansson:-)
Sen blev det lite familjefotografering, Roover tyckte att hans barn var riktigt läskiga och ville helst inte vara med om detta:-)
Men den här bilden blev ju trevlig på syskonen, de blev dessutom Bästa Uppfödargrupp båda dagarna med HP!
Stort Stort Grattis till Linda & Tony på Isliljans Kennel samt till Anders som äger Yazza !! Stort Grattis även till Frida Gröning som blev BIR idag och även Nordisk Vinnare med Fjällbrudens Kamaro! Domare idag : Marina Bengtsson Domare fred : Peter Hoyer

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela