Aprilshasthund

Mot vardagen

Publicerad 2013-07-04 00:17:00 i

Här börjar det nästan att likna en vardag igen. I alla fall är vi på väg mot en vardag. 9 valpar har minskat till bara 3 kvar i huset,en enorm skillnad. Det finns fortfarande hanvalp ledig. Det har verkligen varit en glädje att få ha dem hos mig denna tiden men nu märker man att det är dags för dem att få komma till en egen familj som kan lägga fokus bara på en valp. Rush börjar att likna sitt forna jag, mjölken har sinat och vi har så sakteliga börjat att träna igen, både apportering och lite cykling. Nu är det inte långt kvar till fågelträningen... Längtar! men först skall vi ha en härlig sommar... På cykelturen sist fick Rush nys på en höna. Härligt med "gratis" träningstillfällen
Valparna har börjat att få komma ut på lite längre turer i skogen, både med och utan koppel samt både med och utan vuxna hundar. En tur ner till sjön uppskattas.-)
William tyckte att han skulle lära valparna att dricka ur sjön, de är för sköna kidsen:-)
Sen bar det iväg till Brännö och här skall vi stanna några veckor. Baksidan är innanför staket så här kan de härja och ha det bra. Rabarberna hade vuxit en del!!
Rally uppmanar till lek - härligt kroppsspråk
Här har Rush talat om för valpen att den skall ligga still och den rör sig inte ur fläcken - mer härligt kroppsspråk
Även Rush uppmanar till lek
Rally kollar att leken går juste till
Rush och Rally är värsta bundisarna:-))))
Här är det mysläger på altanen - God Natt

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela