Aprilshasthund

Året 2013

Publicerad 2013-12-14 18:06:00 i

Dags för en liten återblick av året 2013. Det har varit ett bra år för Sansetters Kennel. Vi började på My Dog här hemma i Göteborg i Januari, en tvådagars internationell utställning med kval till Cruft´s. Rush blev BIR dag 1 och Roover blev BIM. Dagen till ära så var Lisa och Göran gulliga och kom ner med Tess som skötte sig superbra och vi kunde stolt visa upp en avelsklass där vi fick 1 Hp. Ellie blev 2:a bästa tik båda dagarna.Dag 2 var det Bosses tur att vinna och Rally blev BIM. Roligast var att Susanne visade Bosse själv och gjorde det så bra:-) Båda dessa hundar kvalade dessutom till Cruft´s. I finalen hade jag nöjet att få visa Bosse och vi kom på en fjärde plats, stort på en sådan stor utställning! En underbar helg.
Sen bar det av till Falun i Februari för Rush skulle paras. Vi skulle till den fina Gråsjövalens Natcho:-) Valpar blev det, i April föddes Sansetters S-kull, 9 fina valpar. En stor lycka för mig som brinner och älskar det här med valpar
I juni bar det av till Skåne där Gordonsetterklubben hade sin rasspecial. Roover var en av de tre hanar som fick CK och Rally blev BIS-1 veteran med en enorm prisskörd!
I Juni var vi även i Borås, men vissa utställningar vill man helst bara glömma, Borås är en av dem. Så kom äntligen hösten och jakten. Lite jakt och träning blir det, men vad händer sen? Jo Rush börjar löpa!!!! Så himla typiskt. Det är ganska många veckor som går bort inte bara just de veckor som hon löper utan även några veckor både före och efter löp! Vi hann med endast en start på prov och det var ingen hit alls. Senare på säsongen är hon i bättre form men då är proven tyvärr slut. Här är hon med lycklig förare och skytt efter ett helt perfekt arbete på fasan som hon sen även glatt apporterar:-)
Sansetters Surviver och Sansetters Santana som varit med och tränat under hösten
Roovers valpar med Isliljans Xaphire har nu blivit över året
Flera av dem har under hösten startat både på jaktprov och utställning. Här är Yenna som fått både 3:e och 2:a pris på jaktprov. Hatten av!
Året avslutas med Stora Stockholm där Isliljans Yrrol blir Svensk Juniorvinnare
Nu ser vi fram emot 2014 med nya spännande utmaningar och mål...

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela