Aprilshasthund

Getingbo

Publicerad 2013-08-25 13:01:00 i

På premiärdagen av hundsläpp så tog vi en långpromenad i morse. Seven fick följa med för första gången. Jag är ingen fan av att motionera varken valpar eller föl, tror inte att det är nyttigt för dem. Men en liten tur fick han följa med på idag. Han ser några små insekter som surrar omkring, nyfiken som han är så stoppar han dit näsan och vips så har han 10 getingar på sig. Som tur är så är jag nära honom och lyckas få bort dem, men tyvärr några bett fick han på ryggen och i örat. Han blev väldigt spak. Jag fick själv ett bett för någon vecka och det gjorde vansinnigt ont. Stackars lilla valpen fick ledsen o moloken promenera hemåt. När vi börjar närma oss vägen skall jag ta in o koppla honom men då känner han igen sig, springer raka vägen hem, han går inte att få stopp på. Hem till tryggheten. Familjen blev lite överraskad när han dyker upp själv hemma utan oss andra. Men nu ligger han tryggt i våran säng och vilar sig efter pärsen.

Kommentarer

Postat av: Pia

Publicerad 2013-08-26 07:03:23

Stackars liten! Verkar vara en riktigt go kille. En huggorm högg efter Leja en tidig morgon. Tack och lov var det rätt kyligt så ormen var kall och slö. Lillprinsessan visar klart och tydligt sitt intresse för fåglar, ja allt med vingar faktiskt :)), men det är väl som det ska vara. Hon är duktig i "skolan" också måste jag ju tillägga:)
Kram Pia

Postat av: Maja

Publicerad 2013-08-26 08:39:59

Hej Pia
Vad skönt att det inte blev ngt ormbett. Rush syster blev biten häromveckan och fick serum och fick ligga inne. Riktigt jobbigt:-(.
Kul att ni har börjat skolan och att det går bra!
Ja det verkar som att det finns gott om fågelintresse i denna kullen, precis som det skall vara, kul
Vi siktar på att ses i Växjö:-)
Kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela