Aprilshasthund

Vanlig människa

Publicerad 2012-03-08 13:02:15 i Allmänt


Förra veckan var jag på Frölunda Torg. Vilket förövrigt är mitt favorittorg och har alltid varit det, där känner jag mig hemma, trots att de hela tiden bygger nytt och bygger om. Men ändå, det är mitt torg.
Hursom, jag var där för att byta en tröja. Promenerar omkring i de olika affärerna och plötsligt kommer jag på.
- Jag känner mig som en vanlig människa!!!! Jag gör vanliga saker, sådant som andra människor gör. Går i affärer, iklädd vanliga kläder, inga ridbyxor eller fritidskläder, och med smink!!!
Det kändes rätt gött:-)

Sen är det faktiskt så att jag gör saker som inte har med häst eller hund att göra. Men det är ju djur som jag skriver om.
Men, efter turen till Frölunda Torg har jag gjort fler vanliga saker, sådant som andra människor gör.
Jag o barnen var på Universeum häromdagen. Jättespännande att kolla in alla hajar o spindlar. Sen fanns det en hel Polisavdelning till Williams stora glädje. Men jag fick erkänna för dem att jag var ganska rädd när vi gick inne bland aporna och fåglarna för jag hade sett två stora ödlor, eller varaner var det nog, innan vi gick in. Jag kunde inte släppa tanken på att det skulle dyka upp en sådan på min axel!!! Fy så hemskt.

Och igår var vi i Feskekörka:-) Har inte varit där på många år och minns den såklart som större.
Men det var mysigt, det är ju rätt unikt! Med en Körka mitt i stan, full av fisk. Ungarna älskade att spinga runt o kolla alla levande humrar och kräftor samt ställa en miljon frågor till dem som jobbade där.
Passade de såklart på att luncha där på en smarrig räkmacka.
Idag kunde man läsa i G-P om Oskar som står varje morgon och knackar på dörren för han vill smaka lite fisk.
Det har han tydligen gjort i 10 år....

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela