Aprilshasthund

Borås-utställning

Publicerad 2012-06-30 22:10:00 i Allmänt

Japp, idag bar det av till Borås Internationella hundutställning. Vi hade anmält 3 tikar från oss. Rush, Rally och så Malins Ellie.
Färst ut var 2 hanar i öppen klass. Där vann Moonset Ghostbuster från Finland med Cacib. Tvåa blev Showpoint I Want it all med R-Cacib. Så dags för tikarna. I unghund startade Groovin Encore of Moonset. Samma ägare som till hanen. Hon är e. Sun-Yak Spellbound Heaven Scent, en amerikansk hane som jag är mycket intresserad av. Hon ser också amerikansk ut. Får idag Very Good. Dags för jaktklass och där startar Rush. Hon har i katalogen titlarna J NO V-11. Känns härligt att se:-) Hon är inte så fin i pälsen just nu vilket även domaren kommenterar. Hon får Excellent. I öppen klass startar Sansetters Racer "Ellie" och Yukki Hill Magic Princess for Vidjoel. Ellie får Excellent och CK och vinner klassen. Så dags för Rally som är Veteran. Hon får Excellent, CK och BIR Veteran. I Bästa tik är det Ellie och Rally där Rally vinner!! Hon får CERT och blir Bästa tik. Och till min stora stora glädje Ellie kniper ettt CACIB:-)
Faktiskt kom det ett högt nej, från mig när domaren satte Rally först. Brukar såklart alltid vilja komma etta men det hade varit så kul om Ellie fick vinna, sen fick hon ju Cacibet så då kändes ju allt perfekt ändå. Så dags för BIR och BIM och där kniper hanen BIR:et. Rally får BIM och massor med priser. Domare för dagen Antonio Di Lorenzo. Hanen blir senare även Grupp-1!! Efter några timmars väntan är det dags för Rally i Veteranfinalen där hon blir oplacerad. Idag har även Moa varit med. Hon var sugen på att ställa men de hade ingen Barn med hund idag. Vi får leta upp en inoff till henne.Annars vill hon ha en svart kanintax som hon kan ställa själv:-)))) En härlig dag med gott väder och goa vänner:-)
Ellie med sin fina CACIB-rosett
Moa och Rally poserar
Rallys prisskörd

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela