Aprilshasthund

Trav idag

Publicerad 2012-04-12 23:19:06 i Allmänt


Det har varit väldigt lite häst det senaste.
Tycker inte att det är superkul med häst och det är såklart Chinas skada som gör det.
Han är dålig igen och blir oridbar. I vänster varv går han inte att ställa eller böja. Red med smärtlindring en dag för att se om det var någon skillnad, och det var det. Nu har jag ställt av honom, det tar så på krafterna att hålla igång honom, få bakslag, behandla, sätta igång och likadant om från början igen. Nu får han stå tills han är helt bra, om han nu blir det??? På torsdag skall vi tillbaka till tandläkaren och göra en fistelplastik. Får se vad det ger??

Barbie däremot:-))))  Hon går på som vanligt och rids mycket nu, och ju mer hon rids desto bättre blir hon. Stark frisk och Snygg!!  Henne kan man alltid lita på.

Men idag har vi varit på Åby. Det var verkligen evigheter sen sist. Man kände sig lite vilse. De har rivit alla gamla stallar och byggt upp ett helt nytt komplex på läktarsidan. Med loger på övervåningen och modernt tävlingsstall i markplan
Det var verkligen härligt att få känna på tävlingsatmosfären på stallbacken. Den första vi möter är en gammal god vän och han hade kört lopp och vunnit. Glada miner.
Sen hade vi häst till start:-))  Eve of Destruction skulle gå ett montélopp efter att ha varit borta från tävlingsbanan i nästan två år. Hon är en rejäl madame, ser nästan ut som ett halvblod. Stark!!
Hon fick en superstart från sitt sjättespår och gick direkt mot ledning. Men tut i luren. Omstart.  Och sen ytterligare en omstart. Tror inte att det passade henne som lätt blir het och lite nervig på banan. Det blev galopp och diskad:-((
Men tävlingsbanan gav mig mersmak, en härlig miljö och vi kommer igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela