Aprilshasthund

Vilket hundfoder???

Publicerad 2009-07-20 11:59:41 i Allmänt

Jag hittar inte riktigt i hundfoderdjungeln

Jag ger normalt Purina, men då den lilla tjockisen behöver lightfodret har hon bestämt sig
för att Purinas inte är gott.
Dessutom är hon inte svart och glansig i pälsen!!
Vilket foder ger du din gordon???

Kommentarer

Postat av: Helena Johansson

Publicerad 2009-07-20 19:25:26

Vi ger alla våra Klass färskfoder. De är jättefina i pälsarna, och jag har både lyckats få upp hullet på Malte, och bantat ner Janko. Jackie är även hon nu i perfekt hull! Hon har nog inte varit så fin i kroppen sen hon var junior! Sen har hon fått en helt underbar päls! Hon var riktigt risig ett tag efter valparna och det blev INTE bättre när hon gick på lightfoder. Jag tycker att du ska prova färskfoder, det finns ju en del olika att välja på, men när du ser skillnaden på både aptit, päls och avföring kommer du aldrig vilja byta tillbaka till torrfoder! Det enda negativa med färskfoder är att de kan få tandsten, men det är lätt fixat! Lite mer ben att tugga på, eller lägg på lite kulor på maten:-)

Postat av: Helena Johansson

Publicerad 2009-07-20 19:29:03

Fanns ju massor av återförsäljare för Klass i Göteborgsområdet! Kolla här http://www.klassfoder.se/karta.html

Postat av: Maja

Publicerad 2009-07-20 23:05:42

Tack för tipset. Åker till Huveröds i morgon och kollar vad de har. Har ju sett förändring på era hundar!!! Har även fått tips om Magnussons av mycket nöjd ägare med glansiga hundar

Postat av: Suss

Publicerad 2009-07-21 08:03:47

Vi var också helt inne på att gå över till färskfoder för ett tag sedan. Patrik gjorde en ordentlig research och fodret vi bestämde oss för fanns att få tag på nära mitt jobb i Göteborg. MEN, när vi började räkna på att ta med oss foder till 3 hundar för 2 veckor norröver insåg vi vår begränsning. Vi flänger ju en del med våra hundar och det känns meckigt på något sätt. Det handlar säker bara om att ändra rutiner men vi släppte idén.

/Suss

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela