Aprilshasthund

Lucia

Publicerad 2008-12-10 13:56:26 i Allmänt

I det färska numret av Hundsport är det reportage om Sveriges framgångar i VM för stående fågelhundar där vi tog Guld både i lag och individuellt. Prenumererar du ej så passa på och köp detta nummer.

Vi hade lussefirande på Öppna Förskolan idag, Moa och William som små glada tomtar. Det gick jättebra. Föräldrarna fick gå med i tåget och det är ju kanon för alla de barn som inte vågar annars.
Givetvis hade jag kameran med, men den var urladdad!!! Jag hade glömt stänga av den sisit. Hur kunde det ske?
Som jag har skällt på Håkan när han har glömt det!! Där fick jag..

Dagis har inget lussefirande i år!! Har aldrig hört talas om ett dagis utan lusse. De menade att eftersom det faller på en helg i år så då skippar de det. Surt ,men William har kalas på Lucia och då får det bli lite mer lussefirande.

Ps Hundarna har fått stora Julbadet med schampo och balsam, de är så mjuka i pälsen och doftar härligt.

Laddar för kvällens träning - Tjingeling  

Ps Det är 10 Gordonkullar planerade till första kvartalet av 2009. Verkar livsfarligt!!! Alla valpar vill ha bra hem

Kommentarer

Postat av: Helena Johansson

Publicerad 2008-12-10 20:05:05

Hej! Håller med om att det verkar livsfarligt att ha en kull valpar nästa år! Vi diskuterade lite förra året om vi skulle ha en kull 2009, men när "krisen" kom så drog vi oss ur direkt. För det finns väl ingen somm vill sitta med en hel hög valpar som ingen vill ha. Eller för den delen har råd med.

Jättekul att läsa om Marina och det svenska laget i Hundsport! Hade dock väntat mej ett stort reportage om gordonsetterklubbens 100-års jubileum i år...men det lyste med sin frånvaro..lite tråkigt.

Jag önskar er en riktigt god jul och gott nytt år!

PS. Om du träffar Katharina, kan du inte be henne maila oss då? Vi har försökt att nå henne på 2 olika mailadresser men inte fått något svar! Vi vill ju gärna träffa dem i Göteborg i Januari!!)

Kramar Helena, Janko och Malte

Postat av: Maja

Publicerad 2008-12-10 23:07:14

Hej Helena

Har inte tänkt på det med 100-årsjubileet. Kan det vara så att gordonsetterklubben inte har ngn press- eller pr-ansvarig som ser till att det kommer ut? Eller vad beror det på? Synd att inte synas.

Skall fråga om Katharina kommer till utställningen.

Skall bli kul att ses. Kram Maja

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela