Aprilshasthund

Flytta hemifrån

Publicerad 2013-06-24 00:01:16 i

Så har alla tikarna flyttat hemifrån!! De började i förra veckan då Sicily var först ut. Det var givetvis bad och kloklippning innan, och Rally fick plötsligt för sig att det var hon som skulle tvätta och putsa valpen:-)
Sicily som kommer att kallas för Leia flyttade till Pia i Kalmar, där skall hon bo med en Gordon och en Irländare:-)
Dagen efter var det dags för She, hon flyttade till Familjen Svensson i Ängelholm. Förhoppningsvis skall hon hjälpa dem att finna tjäder och orre i deras skogar:-)
Idag var det full rulle från tidig morgon September skulle hämtas, och för henne blev det en 12-timmars resa hem med Familjen Karlsson till Hoting. Väl där kommer det att bli mycket ripa på fjället:-) Något senare var det Survivers tur att bli badad och snygg för Familjen Svedberg skulle komma och hämta.-) Hennes hemresa låg bara på ca 20 minuter då hon kommer att bo i Billdal och kallas för Vera Tryggt för mig är att alla dessa familjer har eller har haft Gordon innan. De kommer alla att få det jättebra:-) Idag var jag så smart att jag fotade utan något kort i kameran! Så av det blev det noll. Framåt eftermiddagen var det dags för besök från Jönköping för att kika på hanarna, jag har ju fortfarande 2 hanar lediga. Dagen avslutades med en långkväll på Liseberg med La Familia:-) Så nu är jag rätt trött. God Natt

Kommentarer

Postat av: Pia

Publicerad 2013-06-24 08:13:41

Då börjar det bli rätt tomt hos er nu då..
Du hade alldeles rätt när du sa att Leia är en tuff och stark tjej. Trodde jag skulle ha fullt upp med att hålla Zelda, irländskan, borta från Leia med sitt lek och bus men det är faktiskt tvärt om :-)Hon går väldigt hårt åt Zelda med sina sylvassa tänder och hon ger sig inte en tum.
Lyckliga vi som har fått köpa valp från er:)

Postat av: Maja

Publicerad 2013-06-24 09:20:41

Åh vad jag blir glad Pia!! Det verkar som att allt går jättebra och att Prinsessan Leia håller på att ta över på slottet:-) tror att Zelda kommer att ge igen så småningom, bara de där vassa tänderna byts ut.
Ja här är lite tomt nu, bara halva styrkan kvar. Känns konstigt. Och än mer tomt kommer det att bli, men det är ju så det skall vara.
Pussa o krama din Lilla Flock

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela