Aprilshasthund

Det sket sig....

Publicerad 2009-04-13 22:49:46 i Allmänt

Åkte glad i hågen iväg tidigt i morse till Marina Bengtsson för att göra apporttestet.
Ett test som egentligen inte är så märkvärdigt, men alla som har apporttränat en gordon vet hur många timmar och hur mycket slit det ligger bakom :-)
Och det sket sig, fullständigt!!! Rally blev skotträdd!!!! Så rädd att hon sprang upp till bilen och vägrade komma när jag ropade på henne. Vad ger du mig för det??? Nog för att hon har varit berörd av skott vid något tillfälle, men absolut inte rädd. Sen blev hon så skraj så att hämta fågel var inte att tänka på. Hon sprang fram några gånger och nosade på ena fasanen och la sig sen ner hos fasanen!!! Va, vilket beteende. Vi tog ut Uno - världsmästaren för att peppa henne lite men det bet inte heller. Bara att stoppa in hunden i bilen och skämmas.
Men det var  VÄLDIGT kul att se hur ett proffs apporterar ( Uno ), sån fart och energi så att man blev grön av avund.
Det är så det skall gå till. Något att tänka på när vi avlar!!!
Sen hade hon en kull med 7 veckors engelsksettervalpar ( glömde kameran hemma, fy fy fy ). Så bedårande söta, kraftiga och fina. Tur att alla var tingade!!
Blev såklart sur som ättika  över denna dagen ( när vi kom hem hämtade hon fågeln såklart ), så nu får jag satsa på hästarna ett tag.
Där får man lite mer tillbaka för allt slit....
En ny dag imorgon  //  Maja

Kommentarer

Postat av: marie

Publicerad 2009-04-14 07:24:03

Hej Maja

Tråkigt att läsa att det sket sig.

Men på det igen DU FIXAR DETTA.



/Marie

Postat av: Annette

Publicerad 2009-04-14 11:58:27

Åh, vad du skriver roligt, Maja! Även om det inte var en lyckad dag för Rally, så skriver du om det så man sitter och småskrattar hela tiden.

Kram

Postat av: Helena Johansson

Publicerad 2009-04-14 17:25:25

Surt att det inte funkade... du hade verkligen varit värd det!! Som vanligt gör de allt perfekt på hemmaplan:-) det är så en gordon funkar, eller hur?!

Bättre lycka nästa gång!

Kram Helena

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela